2016. február 29., hétfő

Kreatív kihívás 2016 - Ajándék egy gyereknek

Mint már írtam, csatlakoztam Cicamama 2016-os kihívásához.  ( A linken minden fontos infót megtalálsz, még mindig nem késő csatlakozni.)

Most a 9. pontot teljesítettem, ami "ajándék egy gyermeknek"

Tojás Minion

Tojás és ujjbáb
A két fenti kép a legújabb ajándékom. A tojás az egyik napközisemnek készült, aki a hétvégén országos mazsorettfesztiválon szerepelt, és a csapatban elért második helyezése mellé még besöpörhette a Mis Mazsorett díjat is. Én ezzel az aprósággal gratuláltam neki. 

Az ujjbáb pedig a másik csoport egyik tanulójáé, akinek az anyukája megkeresett, hogy az ő csemetéjének is horgolnék-e egy Miniont. Mert ő kifizetné, de N. annyira, de annyira szeretne egyet. Hát mit lehet erre mondani? Elkészítettem. És itt jött a kényes kérdés: mennyi az ára. A Minionjaimnak nincs ára. A gyerekek a munkájuk jutalmaként kapják. Ez az első, amit megbeszélünk, hogy meg kell érte dolgozni. Kitartás, szorgalom, segítőkészség kell ahhoz, hogy bármilyen horgolt figurámat megkaphassák.  
A csoportomban már mindenki megszerezte az ujjbábhoz szükséges "mosolygót". Van akinek már a harmadik sorozat gyűlik. Ők már "rajzolhatnak".Azaz rajzolnak valamit, amit én majd meghorgolok. Ha tudom. Mert persze igyekeznek nagyon nehéz feladatot adni nekem.

Mutatok néhány "tavalyi" képet.
Falatka

Zsombi hala

Levi tankja

Janó repülője

Minions


2 megjegyzés:

  1. De jó lehet hozzád járni iskolába! Kár, hogy már nem vagyok gyerek, én biztos szívesen mennék, és nagyon szorgalmasan tanulnék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Remélem a gyerekek is így érzik!

      Törlés